2012. március 7., szerda

Alternatívák ültetéshez

Gyerekkoromban, amikor mentünk le a Balcsira, nagyszüleim telkére, a virágok is mindig le költöztek a nyárra. Három felnőtt, két gyerek, két és fél hónapra faló cucc és a rengeteg virág, mindez egy Ladában. De befért, mindig befért, pedig sose hittük, hogy befog. 
Most már saját virágaim vannak, és néhány költözésen már mind túl vannak, megjártunk már néhány albérletet, mindegyiket otthonosabbá tették.


Tény, hogy nem a cserép a lényeg, de azért most nézzük ennek a szónak a tágabb értelmezését. Persze a lényeg a virág, de azért az sem hátrány, ha a tárolására szolgáló eszköz is szép, érdekes, ötletes.
Legyünk méltók a természethez.

Így tegyünk növényeket a falainkra:


Alternatív megoldások kerámia cserepek helyettesítésére:


 Akvárium hallal, és hal után.


Asztalok némi zölddel.


 A lényeg, hogy vegyük magunkat körül egy kis természettel. A lakás otthonosabbá tételének, talán ez a legegyszerűbb módja. Ajánlom mindenkinek néhány szép növény beszerzését, így a tavasz elején. Aki nem áll nagy kertész hírében, kérdezze meg a virágost, melyik virággal nem kell sokat törődni, és akkor nem lesz gond.


Kérlek amennyiben a blogom elnyerte tetszésed szavazz bejegyzésemre, amely a TeszVesz blogger versenyén indult! Itt szavazhattok. Köszönöm!

Ha tetszett a poszt, kövesd a blogot Facbookon is!
 
Képek: Google

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése