2012. augusztus 15., szerda

Dekorálás faágakkal

Szeretem a fát, mint ez már több ízben kiderült itt a blogon is. Most a megszokottól eltérően, nem megmunkált fából készült dekorációkat, bútorokat vagy gerendákat fogok mutatni, hanem "nyers" fából, ágakból, gallyakból készült szépségeket.


Talán a lakás szépítésnek az egyik legegyszerűbb mondja ágakkal dekorálni. Egy ki erdei séta során biztos találunk a földön - letörni nem ér! - néhány szép ágat amit hazavihetünk. Ha van gyerek vagy kutya még a cipekedést is biztosan megússzuk. :)
Ezek után pedig már csak egy jó ötlet kell. Mindenki találhat kedvére való megoldást akkor is ha csak dekorálni szeretne és akkor is ha funkciót szeretne adni a válogatott gallyaknak.
Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel, majd látogass el a blog Facebook oldalára is, ahol még több érdekességet találhatsz!

Forrás: Home decorista és Pinterest

2 megjegyzés:

  1. Isteniek ezek a fás ötletek. Épp ez az , hogy nem is ötleteknek érzem, hanem természetesnek, hogy egy Fa anyagát, görbületét felhasználjuk az épített környezetünkben, ahelyett, hogy műanyag vackokat veszünk. Pl karnis is szép...fogas és vállfa...A Fa adott, használjuk!nem gagyi, hanem az élet maga!

    VálaszTörlés