2012. augusztus 25., szombat

Egy kis luxus mindenkinek jár

Azt hiszem sokkal jobb világban élnénk, ha mindenki eltöltene évente egy-két hétvégét egy ilyen csodálatos helyen.
 
 
A bájos Monaci delle Terre Nere hotel egyedülálló környezete és belső designja elvarázsol és inspirál. Szicília szigetén található ez a lenyűgöző villa, melyet egykor szerzetesek laktak.  
A jelenlegi tulajdonos, Guido Alessandro néhány évvel ezelőtt vásárolta meg az ingatlant, és szerette volna kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket. "Úgy éreztem, ez a hely, túl nagy nekem és a barátaimnak akik csak jönnek, mennek. Szóval azt gondoltam valahogyan ki kellene nyitni az embereknek. Ez ad nekem örömet, hogy az emberek itt maradnak és élvezik a helyet. Volt egy építész, aki segített nekünk a belső design kialakításában, de az ötletek a barátnőmtől és tőlem származnak. Én díszítettem a házat azokkal a dolgokkal, amiket az éve során összegyűjtöttem, főként a brit-brazil művész, Olivier Mourão festményeivel.
Azt hiszem Guido Alessandro büszke lehet művére, bár az alapanyag sem volt rossz. A villa természetes építőanyagai és körülötte elterülő 40 hektáros farm meglehetősen inspiráló. 
Nézzetek körül a villában! Melyik szobát kéritek?


Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel, majd látogass el a blog Facebook oldalára is, ahol még több érdekességet találhatsz!

Forrás:Freshome

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése