2012. augusztus 24., péntek

Kis svéd fekete-fehérben

Tudom, tudom, már megint svéd, de megint más! Szerepelt már színes, kicsi és nagy svéd otthon is az oldalon. Most egy fekete-fehér enteriőrrel folytatjuk a sort.


Gondolnátok, hogy ez a lakás mindössze 39nm-es? Ugye, hogy nagyobbnak tűnik? Hiszen van itt minden, egy kis nappali kandallóval, egy pici, de praktikus kis iroda, egy kényelmes háló, nagy konyha és egy kis erkély, a szép nyári napokra. Mindezek mellett érdemes aprólékosan megvizsgálni a képeket, rengeteg szép, vagy éppen praktikus megoldást láthatunk: a konyhában és a fürdőben a csempével borított polcok érdemelnek figyelmet. A kréta tábla természetesen kötelező egy fekete-fehér lakásban. A különböző lámpaburák és székek érdekes hatást keltenek. Túl sok fal nincs a lakásban a háló mégis kuckós a süllyesztésnek és a függönynek köszönhetően. A gyertyával tele pakolt kandalló pedig egyértelműen a kedvencem.
 
 
Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel, majd látogass el a blog Facebook oldalára is, ahol még több érdekességet találhatsz!

Forrás: Let me be inspired

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése