2012. december 10., hétfő

Karácsonyi díszek természet adta anyagokból

Gyerekkoromban utáltam, hogy a karácsonyfánkon szinte csak, természetes anyagokból készült díszek vannak, sehol egy színes gömb, csillogó csúcsdísz, színes égősor. Persze nyilván az én ízlésem is változott, fejlődött ahhoz képest, és mondjuk színes égősorom most sincs, de meleg fehér van több is, nem csak a fára szokott kerülni és igenis vannak gömbdíszeim, csúcsdíszem és nem is giccsesek. De természetesen ma már megtudom becsülni a természetes anyagokat, színeket így karácsony táján is - persze azért egy kis szín és csillogás igenis kell az ünnep teljességéhez!


Gondolom már mindenkit összezavartam, hogy akkor miről is fog szólni ez a poszt színes gömbökről vagy természetes anyagokból, termésekből készült karácsonyfadíszekről. Nos, az utóbbi, de csak azzal a feltétellel mutatom meg ezeket a szép és természetes díszeket, hogy ahol gyerek is van a háznál nem feledkeztek meg a színekről! ;)

Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel, majd látogass el a blog Facebook oldalára is, ahol még több érdekességet találhatsz!

NE FELEDJÉTEK A JÁTÉKOT! :) 
Forrás: DigsDigs és Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése