2013. január 16., szerda

Az első születésnap :)

Ma ünnepli a Házi Manó blog az első születésnapját. Ebből az alkalomból több hírem is van számotokra.


Először is saját címet kapott a blog így már a www.hazimano.com/ is elérhetitek az oldalt. Ennek köszönhetően az oldal email címe is megújult a továbbiakban az info@hazimano.com címre várom a leveleiteket.Most, hogy túl vagyunk a gyakorlati infókon jöjjön a lényeg. Az elkövetkezendő napokban három új szerzővel ismerkedhettek meg itt a blogon. 
Edina első bejegyzését holnap olvashatjátok a blogon, én már láttam, szerintem szeretni fogjátok. Dekoratőri tapasztalatainak azt hiszem mindannyian nagy hasznát fogjuk venni.

 

Vera lakberendező, dekoratőr és a Lak-randi blog írója. Egy kis rábeszélésnek engedve ő is vállalta, hogy ír majd nekünk érdekes bejegyzéseket. Ha esetleg van ötletetek, hogy lakberendezéssel kapcsolatban miről olvasnátok szívesen Vera biztosan szívesen veszi őket.

 
Végül, de nem utolsó sorban Xénit is köszöntjük itt a Manón. Neki köszönhetően most már nem csak a blog olvasói, hanem az írói miatt is nemzetközi a blog, hiszen Xéni Szlovákiából fog nekünk írni.

 

Gyorsan elröppent ez az év, és azt gondolom mindenképp sikeresnek tekinthetjük, hiszen sok-sok olvasóval és Facebook rajongóval büszkélkedhet már a blog, remélem a második év is legalább ilyen jól fog telni és most, hogy nem egyedül írom a blogot talán még érdekesebb, változatosabb és szebb dolgokat fogtok találni az oldalon.

2 megjegyzés: