2013. január 10., csütörtök

Készítsetek emléküveget!

Az elkészítés pofon egyszerű és többféle funkciót is adhattok egy ilyen szépen feldíszített kis üvegnek. Szép papírral, színes tollakkal, szalagokkal vagy más otthon is felelhető apró díszekkel is könnyen személyessé tehetitek egy átlagos befőttesüveget is, persze választhattok egy kicsit extrább üveget is.


Az első megoldás, hogy ha valami jó dolog történik veletek - lehet ez apróság is, azt mindig felírjátok egy papírra és év végén vagy ha kicsit elszomorodhattok, végig olvasgathatjátok a cetliket és erőt meríthettek belőle.
A másik lehetőség, hogy a céljaitokat írjátok fel és teszitek bele, és amit már sikerült elérni ki vehetitek és eltehetitek  - vagy átteszitek egy másik "sikerüveg"-be. Jó lesz nézni, ahogy fogynak a feladatok és újakat lehet kitalálni.
A harmadik felhasználási lehetőség, hogy egy szép kirándulás, nyaralás, vagy akár egy egész év apró emlékeit, egy-két fotót rejtetek az üvegbe.
 

Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel, majd látogass el a blog Facebook oldalára is, ahol még több érdekességet találhatsz!

Képek: Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése