2013. február 9., szombat

Csináld magad... kreatív rózsacsokor cserépben

Úgy gondoltam megosztom veletek ezt a kedves kis ajándékötletet, én biztosan örülnék egy ilyen csokornak... Nem kell hozzá más, mint krepp papír, egy hurkapálca, egy kisebb cserép, egy darab habszivacs és egy kevés szalag... Nos kedves Uraim, hajrá... itt a nagy feladat... ;-)))


Nos első lépésként gyűrjünk golyóvá egy darab papírt. 


Aztán vágjunk a krepp papírból vékony csíkokat.


Ezután csavarjuk fel a krepp papírt az alábbi fotó alapján. Ha kész a a rózsánk a tövét ragasszuk meg, nehogy szétjöjjön.


Így kell kinéznie egy rózsafejnek, ha jól dolgoztunk.


Ha elegendő kis rózsát hajtogattunk már, jöhet a következő lépés, a ragasztás. Egyszerűen fogjuk a rózsáinkat és a kis száránál fogva hozzáragasztjuk az összegyűrt papírgalacsinunkhoz.


Ha elkészültünk a rózsalabdával, szúrjuk bele a hurkapálcát erősen, meg is ragasztózhatjuk a végét, nehogy leessen a kis rózsalabdánk. Ha ezzel is elkészültünk, vegyük elő a cserepünket, rakjunk bele egy darab habszivacsot, majd ebbe tűzzük bele a rózsacsokrunkat.


Hogy még jobb legyen az összhatás, kössünk egy masnit a csokrunk szárára, és béleljük ki maradék krepp papírral a cserepünket. És íme a végeredmény. Remélem sikerült elkészíteni, és sikerül meglepetést okozni szerelmünknek.


Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel, majd látogass el a blog Facebook oldalára is, ahol még több érdekességet találhatsz!

Forrás: http://knockingitoff.blogspot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése