2013. február 28., csütörtök

Stílusok - modern mediterrán

Ha te is szereted a bútorokat, a szebbnél szebb otthonok képeit nézegetni, akkor ezek a mai képek is tetszeni fognak :) A múltkori, klasszikus mediterránról szóló cikkemet írva jöttem rá, hogy van egy másik, számomra igen kedvelt stílus is, ez pedig a klasszikus és a modern elemeket nagystílűen, egy térben használó, s ezzel erősen modern hangulatot adó, modern mediterrán stílus.


A követ, fát, betont és fémet zseniális módon használják a tervezők ezekben a terekben. Tiszta és nagystílű terek - mondom - és nem tudok szobát említeni, mert azzal lekicsinyíteném értéküket...
Ha mindezen falak közé a hagyományos, klasszikus bútordarabok kerülnek, kellemes és meleg hangulatot árasztanak. Ezekkel a modern, dizájnbútorokkal fűszerezve azonban elegáns és hívogató hűvös érzetet keltenek, amire a negyven fokos melegben vágyunk. A múlt és jelen, a hagyomány és modernitás, az ősök és a mai dizájnerek, mind-mind egyszerre vannak jelen ezekben a lakásokban, életterekben.
 

Ha tetszett a poszt, oszd meg ismerőseiddel, majd látogass el a blog Facebook oldalára is, ahol még több érdekességet találhatsz! 

Forrás, ahol még több mediterrán stílusú képet is találsz: Pinterest - Szekeres Vera

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése